Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 months ago

VechtdalTrail

Beste sportvrienden,

Het bericht van het kabinet 21 april was helder. Geen evenementen tot 1 september 2020 dus...ook geen VechtdalTrail op 4 juli. Erg jammer maar als we weer gaan sporten met zijn allen, dan willen we het ook als organisatie veilig doen. Voor deelnemers, vrijwilligers, EHBO en indirect ook voor onze naasten. Dus op naar volgend jaar en dan zien we jullie graag weer op onze startlijst. Wanneer? Zet 3 juli 2021 maar vast in je agenda! Blijf gezond en lekker sporten.

Groeten namens de Commissie VechtdalTrail
(Daan, Bertus, Gerlinde, Igor, Erik en Alexander)
...

Comment on Facebook

Jammer, maar begrijpelijk. Ik ben er in ieder geval volgend jaar zeker bij.

Yes, nieuwe datum. Ben al druk aan het trainen op graspollen en 🚜 sporen en hele smalle paadjes weilanden.

Datum staat genoteerd. Nog een extra jaar voorpret. 😁

Jammer maar op naar volgend jaar!

Jammer maar dan maken we er volgend jaar een feestje van.

Van uitstel komt geen afstel. Op naar volgend jaar.

Tot volgend jaar!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻

Helaas maar begrijpelijk...lekker doortrainen tot volgend jaar πŸƒ‍β™€οΈπŸŒ³

Jammer, maar de datum staat vast voor volgend jaar: ik sta klaar om weer te helpen😁

Het was al een beetje te verwachten maar hoop doet leven,maar helaas. Blijft de inschrijving geldig of moet je tzt opnieuw inschrijven?

Tot volgend jaar πŸ‘

View more comments

3 months ago

VechtdalTrail

Update: op dit moment zijn alle evenementen tot 1 juni 2020 niet toegestaan. Het wel of niet kunnen doorgaan van de VechtdalTrail zal afhangen van de besluiten die de Rijksoverheid in de week voor 28 april gaat nemen. We houden jullie op de hoogte. ...

Comment on Facebook

Laten hopen op het beste

Ik train gewoon door, tegen beter weten in. Ik ben bang dat alles dit jaar afgelast wordt.

Oeh spannend!

🀞🏻

Ik houd er ernstig rekening mee dat we dan nog (of weer) met beperkende maatregelen te maken hebben. 2020 wordt niks meer. En ook 2021 zal nog niet alles normaal zijn. Dit virus blijft nog jaren bij ons vóór het onder controle is. www.scientias.nl/coronamaatregelen-zullen-nog-zeker-12-tot-18-maanden-nodig-zijn/

View more comments

3 months ago

VechtdalTrail

Waar iedereen dacht dat we met een paar weken 'ophokken' wel weer de wei in zouden mogen, lijkt het er steeds meer op dat we nog maar aan het begin staan van een wereldwijde bedreiging van onze gezondheid. Uiteraard houden we er rekening mee dat we op 4 juli 2020 niet onze passie voor Trailrunning kunnen gaan delen met elkaar.

Als organisatie hebben wij nog tijd om de ontwikkelingen nog even aan te zien de aankomende weken. Er zal echter een Go/NoGo moment komen binnen afzienbare tijd. Uiteraard brengen we jullie daarvan dan op de hoogte. Voor nu: Stay healthy, stay fit!

(p.s. inschrijven of al ingeschreven? de incasso van het inschrijfgeld is pas in juni en komt te vervallen als de VDT vanwege de Corona-maatregelen niet door kan gaan).
...

Comment on Facebook

Erwin Kater Cora Verheij

View more comments

4 months ago

VechtdalTrail

Collega trailrunners, het is toch wat met dat virus. De hele winter door weer en wind de kilometers gemaakt, helemaal klaar gestoomd. Dan wordt het ook eindelijk een beetje goed weer en kan de trail die je nu zou lopen niet door gaan... Wat ontzettend balen voor de deelnemers, organisaties en de vrijwilligers. Maarrr...hardlopen in de natuur kan gelukkig nog altijd, nu alleen even niet met zijn allen tegelijk. Niemand kan voorspellen hoe het zich verder gaat ontwikkelen, maar vooralsnog staan bij ons de lichten nog op groen voor de zomer en dus ook voor de VechtdalTrail op 4 juli. Dus blijf gezond, lekker lopen en plan een nieuw doel om je aan op te trekken (we hebben nog startplekken). ...

5 months ago

VechtdalTrail

Hoe gaat het met de inschrijvingen voor de VechtdalTrail??

Goed! πŸ˜…

Op dit moment staan er al (170) 190 trailliefhebbers op de deelnemerslijsten. De 20 km. VechtdalTrail is het populairst en de verwachting is dat het maximum van 300 deelnemers op deze afstand al ver voor 4 juli bereikt zal worden.
De 35 km. en de ultratrail van 50 km. zullen daar wat langer over doen. πŸ˜‰
...

Comment on Facebook

Dennis Dwars

Gelukkig...

Anne Bouwmeester dr an

View more comments

Load more

Facebook
Twitter