26-05-2022
Als sponsor van dit populaire evenement willen wij alle deelnemers graag nog iets extra’s bieden. Op vertoon van de bevestigingsmail van je inschrijving voor de VDT 2022 ontvang je tijdelijk € 15,00 korting bij aankoop van je nieuwe hardloopschoenen- en kleding bij besteding vanaf € 100,00. Voor het beste advies maken wij gebruik van een video analyse systeem.
Nieuw in onze collectie is de Brooks Cascadia Trail, ontdek uitdagende paden en overwin elk terrein met deze gripvaste trailschoen van Brooks. De Cascadia 16 is de perfecte schoen voor trailrunners die een goede grip willen ervaren op wisselend terrein.
*Bovenstaande actie is geldig t/m 31 juli 2022 en niet i.c.m. andere aanbiedingen.
Wij wensen je veel succes!
Met sportieve groet,
Team Prins Sport Ommen
05-05-2022
De inschrijving is geopend en de eerste 100 fanaten hebben zich al weer ingeschreven. Mooi om te zien. Vorig jaar was de tijd te kort om nog een shirt te kunnen aanbieden maar voor de 2022 editie hebben we er weer een! Deze is te bekijken via de knop op het scherm Deelnemerinformatie en/of de link op het inschrijfformulier. Wij vinden hem best mooi geworden. Jij ook? Bestel deze dan gelijk mee bij je inschrijving.
24-04-2022
De routes VDT 2022 zijn gereed. Altijd weer een hele puzzel. Nu wachten op de medewerking en goedkeuring van alle eigenaren, beheerders en betrokken instanties. We hebben het roer letterlijk 180 graden omgegooid, we lopen dit jaar in namelijk in omgekeerde richting. De wereld ziet er dan echt anders uit :-). Daarnaast hebben we een extra afstand van 15 km, de 20 km ge-upgrade naar 25 km én ook de 35 en 50 km zijn op onderdelen weer vernieuwd. Al zin? Nog even wachten tot 1 mei, dan gaat de inschrijving open.
29-03-2022
We zijn begonnen aan de voorbereidingen voor de VechtdalTrail 2022! Én we hebben een datum geprikt dus zet die maar vast in je agenda. Zaterdag 9 juli gaan we weer los en zoals het nu lijkt zonder beperkingen. Het is onze ambitie dit jaar meer hardlopers te laten genieten van deze mooie trailrun met een kortere instapafstand van 15 km. Nadere informatie volgt spoedig.

Laatste nieuwsbrief deelnemers

Facebook
Twitter