Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

VechtdalTrail

Groen licht voor evenementen:

Dat was goed nieuws tijdens de persconferentie gisteren. Stap 4 van het Corona-openingsplan gaat eerder in. Alles wat op anderhalve meter plaats kan vinden, is vanaf 26 juni toegestaan. Ook evenementen! 😊

Het ingediende plan voor de VechtdalTrail was al gericht op de 1,5 meter basisregel, dus gemeente: kom maar op met die vergunning. De keuze voor het handhaven van de 1,5 meter basisregel voorkomt een verplichte toegangscontrole. Ook hoeven deelnemers dan géén Corona-toegangsbewijs te laten zien.

Wat we nog wel vooraf gaan vragen is de gezondheidscheck. Dat zijn 6 vragen die je jezelf thuis moet stellen voordat je afreist op 3 juli. Hierover ontvang je 2 of 3 juli nog een bericht van ons per email.

Wij hopen dat door de versoepelingen de deelnemerslijst verder gevuld gaat worden de komende dagen. De inschrijving is nog 1 week open dus wees erbij want het mag weer!
...

Comment on Facebook

Dat is het bericht waar we op zaten te wachten met z’n allen πŸ˜€πŸ‘ We gaan trailrunnen 3 juli in Ommen! De VechtdalTrail gaat als een van de éérste trails weer los πŸ˜€πŸƒπŸΌ‍β™‚οΈπŸŽ‰πŸƒ‍♀️ Je kunt nog inschrijven op trails van 20, 35 en de adembenemend mooie 50 km. VechtdalTrail. Come on! Let’s RUN πŸ˜€πŸ‘πŸ‘Š

View more comments

1 week ago

VechtdalTrail

Twee mooie sfeerfilmpjes van de VDT verkenningstocht:
(Han Tuttel )
Beerzer Bulten:: www.facebook.com/100000197328762/videos/4703904706292727/
Junner Poort:
www.facebook.com/100000197328762/videos/4703904829626048/
...

2 months ago

VechtdalTrail

Geduld. Geduld. Geduld.

Beste trailliefhebbers.
Ons geduld wordt danig op de proef gesteld. Elke keer hopen we op vooruitgang in de mogelijkheden om onze VechtdalTrail te organiseren. Bij elke persconferentie kijken we gespannen of de VechtdalTrail op 3 juli definitief vastgelegd kan worden…
De hoop was gevestigd op de datum van 1 mei als dag waarop de toestemming zou afkomen om vanaf 1 juli weer evenementen te organiseren. Helaas is dat besluit weer vooruit geschoven; 11 mei?? 18 mei?? En met ingang van wanneer mogen we dan weer?

Geduld dus. De organisatoren van de VechtdalTrail kijken van week tot week hoe het er voor staat. We gaan jullie niets beloven zolang we geen zekerheid hebben over 3 juli. Betekent ook dat we de inschrijving niet eerder zullen starten dan zodra β€˜de kogel door de kerk’ is. Maar dan kunnen we ook snel handelen.

We duimen met jullie mee. De vrijwilligers hebben in elk geval al aangegeven dat ze weer graag voor jullie klaar zullen staan als het op 3 juli doorgaat.
Prima mensen zijn dat toch! (-;
...

Load more

Facebook
Twitter