10-7-2022
Wat was het een TOP dag gisteren! Het weer was perfect en het verliep ‘als een zonnetje’ In eerste instantie bedanken wij alle deelnemers aan deze editie. Jullie enthousiasme en oprechte complimenten hebben er voor gezorgd dat onze inzet is beloond en ook het vrijwilligersteam beschikbaar blijft voor een volgende editie. Uitslagen en de eerste foto’s zijn beschikbaar op de pagina ‘Uitslagen – Fotoalbum’. Wil je nog wat kwijt? Stuur ons dan een berichtje (zie pagina ‘Organisatie’). Veel succes bij de volgende Trailrun en graag tot volgend jaar bij de VechtdalTrail.
8-7-2022
Na een drukke dag zijn wij er klaar voor! Routes uitgezet, start-finish gebied opgebouwd, materialen voor de verzorgingsposten klaar gezet, lunchpakketten voor de vrijwilligers gemaakt enz. enz. Nu op naar een mooie 5e VechtdalTraiil. Have fun!
3-7-2022
Het is bijna zover, nog een paar dagen tot de start! Vanochtend liepen we de laatste verkenningstocht. Het was weer prachtig! Voor de late beslissers: de inschrijfpagina  is nog open tot vanavond 23:59. Ook de routes zijn vanavond definitief. Voor de deelnemers hebben we een laatste nieuwsbrief opgesteld met informatie en aandachtspunten. Deze zit achter de knop ‘Nieuwsbrief’ aan de rechterzijde van deze pagina en wordt ook nog via de mail verzonden. Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot zaterdag!
25-6-2022
1) Het aantal deelnemers groeit gestaag naar de 300. Daar doen we het voor maar er zijn op alle afstanden nog voldoende startplekken. Let op: wij gaan zondagavond 26 juni de bestelling plaatsen voor de VDT 2022 hardloopshirts. Mocht je die dus nog willen hebben? Schrijf je dan snel in en bestel je shirt (vergeten bij je eerdere inschrijving? Stuur voor zondagavond een mail naar racedirector@vechtdaltrail.nl ).
2) Op zondag 3 juli is onze 3e en laatste verkenningstocht. Dan lopen we het 1e en laatste deel van de routes, of te wel, de gehele 15 km route (met optioneel nog een extra lus van 3/5km). Vertrektijd is weer 09:00 uur en het tempo 9-10 km p/u. Deelnemers die met ons mee willen kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar racedirector@vechtdaltrail.nl  In de bevestiging krijg je de exacte start locatie + link naar het GPX-bestand van de te lopen deel van de route. De maximale groepsgrootte is 25 en inschrijvers VDT gaan voor.
12-6-2022
De 2e en 3e verkenningstochten vinden plaats op zondag 19 juni en zondag 3 juli. Vertrektijd steeds 09:00 uur. We lopen een route van 18 km maar er is een mogelijkheid om af te steken en de afstand in te korten tot 15 km. Het tempo is +/- 9 á 10 km per uur. Ook voor deze tochten kun je je aanmelden door een email te sturen naar racedirector@vechtdaltrail.nl  In de bevestiging krijg je de exacte start locatie + link naar het GPX-bestand van de te lopen deel van de route. De maximale groepsgrootte is 25 en inschrijvers VDT gaan voor.
2-6-2022
1e verkenningstocht
Zondag 5 juni 2022 gaan wij (Bertus en Igor) op pad om een deel van de 50 km route te inspecteren/verkennen. Daarbij is er (beperkt) gelegenheid om met ons mee te lopen ter voorbereiding op de VechtdalTrail op 9 juli. We lopen een lus van 17,5 km door de Beerzerbulten, de Sahara en een stuk in Junne. We vertrekken om 9:00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Beerzerpoort in Beerze. Wil je mee? Stuur een email naar bertusvanelburg@ziggo.nl. De maximale groepsgrootte is 25 en inschrijvers VDT gaan voor. In de bevestiging krijg je de exacte startlocatie en link naar het GPX-bestand vd 1e verkenning (*je kan evt. een stuk afsteken en de afstand inkorten tot 15 km).
26-05-2022
Als sponsor van dit populaire evenement willen wij alle deelnemers graag nog iets extra’s bieden. Op vertoon van de bevestigingsmail van je inschrijving voor de VDT 2022 ontvang je tijdelijk € 15,00 korting bij aankoop van je nieuwe hardloopschoenen- en kleding bij besteding vanaf € 100,00. Voor het beste advies maken wij gebruik van een video analyse systeem.
Nieuw in onze collectie is de Brooks Cascadia Trail, ontdek uitdagende paden en overwin elk terrein met deze gripvaste trailschoen van Brooks. De Cascadia 16 is de perfecte schoen voor trailrunners die een goede grip willen ervaren op wisselend terrein.
*Bovenstaande actie is geldig t/m 31 juli 2022 en niet i.c.m. andere aanbiedingen.
Wij wensen je veel succes!
Met sportieve groet,
Team Prins Sport Ommen
05-05-2022
De inschrijving is geopend en de eerste 100 fanaten hebben zich al weer ingeschreven. Mooi om te zien. Vorig jaar was de tijd te kort om nog een shirt te kunnen aanbieden maar voor de 2022 editie hebben we er weer een! Deze is te bekijken via de knop op het scherm Deelnemerinformatie en/of de link op het inschrijfformulier. Wij vinden hem best mooi geworden. Jij ook? Bestel deze dan gelijk mee bij je inschrijving.
24-04-2022
De routes VDT 2022 zijn gereed. Altijd weer een hele puzzel. Nu wachten op de medewerking en goedkeuring van alle eigenaren, beheerders en betrokken instanties. We hebben het roer letterlijk 180 graden omgegooid, we lopen dit jaar in namelijk in omgekeerde richting. De wereld ziet er dan echt anders uit :-). Daarnaast hebben we een extra afstand van 15 km, de 20 km ge-upgrade naar 25 km én ook de 35 en 50 km zijn op onderdelen weer vernieuwd. Al zin? Nog even wachten tot 1 mei, dan gaat de inschrijving open.
29-03-2022
We zijn begonnen aan de voorbereidingen voor de VechtdalTrail 2022! Én we hebben een datum geprikt dus zet die maar vast in je agenda. Zaterdag 9 juli gaan we weer los en zoals het nu lijkt zonder beperkingen. Het is onze ambitie dit jaar meer hardlopers te laten genieten van deze mooie trailrun met een kortere instapafstand van 15 km. Nadere informatie volgt spoedig.

Facebook
Twitter